Αλλαγές – επιστροφές – αντικατάσταση προϊόντος

Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να μας ενημερώσετε εντός επτά (7) εργάσιμων  ημερών από την παραλαβή της ηλεκτρονικής διευθύνσεις e-mail (www.artistiromanishoes.com)  γνωστοποιώντας μας τον λόγο επιστροφής η αντικατάστασης και συμπληρώνοντας τηλέφωνο επικοινωνίας. Στη συνέχεια συνεργάτης από την εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας για την παραλαβή του δέματος επιστροφής (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00)

Προϋποθέσεις επιστροφής:

1. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

2. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών.

3. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο, Δελτίο Αποστολής κ.ο.κ.).

4. Το δέμα να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση πρέπει να τα συσκευάσετε κατάλληλα έτσι ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή.

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους για τους παρακάτω λόγους:

1. Λάθος αποστολή προϊόντος:

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ARTISTI ROMANI  σας παραδόθηκαν προϊόντα σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα ή να προχωρήσετε σε αλλαγή.

Η επιστροφή του προϊόντος καθώς και η αποστολή του νέου προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα.

2. Κατασκευαστικό ελάττωμα προϊόντος:

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τμήματος που έχετε καταβάλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.

Η επιστροφή του προϊόντος καθώς και η αποστολή του νέου προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 210 5152 570 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00)

Αλλαγή προϊόντος

Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να συμπληρώσετε στο e-mail επικοινωνίας κωδικό ή κωδικούς προϊόντων και μέγεθος και θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης μας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210 5152570 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00). Η αλλαγή σε σχέδιο, χρώμα ή νούμερο πρέπει να γίνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος πάντοτε κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 210 5152 570 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00) και μόνο μέσω της ταχυμεταφορικής εταιρείας με την οποία συνεργαζόμαστε ΕΛΤΑ Courier. Η μεταφορά για αλλαγή είναι δωρεάν για μόνο μία φορά ανά προϊόν. Υπάρχει  δυνατότητα για επιπλέον αλλαγές αλλά για κάθε αλλαγή πέραν της πρώτης το κόστος μεταφοράς θα βαρύνει τον πελάτη.

Υπαναχώρηση

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχωρήσεις εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς και να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλλατε.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχωρήσεις από την αγορά, να μας κοινοποιηθεί εγγράφως με e-mail στο info@artistiromanishoes.com, τα προϊόντα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να είναι σε άριστη κατάσταση με την συσκευασία τους άρτια όπως τα παραλάβατε με την απόδειξη αγοράς να βρίσκεται εντός της συσκευασίας.

Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με το courier που σας τα παρέδωσε ΕΛΤΑ Courier.

Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής από εμάς των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα οποία έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορούν να αλλαχθούν ή να επιστραφούν μόνο στην έδρα μας πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 210 5152570 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00).

Το κόστος μεταφοράς σε περίπτωση υπαναχωρήσης είναι δωρεάν.