Συχνές Ερωτήσεις

Προσπαθούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Εάν δεν σας καλύψουν οι πληροφορίες που δίδονται στην ιστοσελίδα μας, τότε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας σε στο 2105152570 ή οποιαδήποτε ώρα & μέρα στο email μας ή με την φόρμα επικοινωνίας για οποιοδήποτε ερώτημά σας (παρακαλώ συμπεριλάβετε οποιαδήποτε σημαντική λεπτομέρεια για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας).

Ποιοι είμαστε και γιατί να μας προτιμήσετε;

Είμαστε εργοστάσιο παραγωγής γυναικείων βραδινών και νυφικών υποδημάτων, με εμπειρία απο το 1978 ενώ το 2015 η νέα γενιά εκσυγχρόνισε την επιχείρηση ακολουθώντας το πνεύμα των νέων εξελίξεων. Γνωρίζουμε εκτενώς το αντικείμενο της γυναικείας υπόδησης οπότε και θα σας εξυπηρετήσουμε 100% κατάλληλα λόγω της μεγάλης εμπειρίας που διαθέτουμε. Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητο στοιχείο μιας μακροπρόθεσμης σχέσης πελάτη-καταστήματος το όποιο αναπτύσσουμε και διατηρούμε πιστά εδώ και 37 χρόνια. Μάθετε περισσότερα για εμάς και τα προϊόντα μας κάνοντας κλικ στο Ποιοι Είμαστε.

θέλω ένα συγκεκριμένο νυφικό υπόδημα κατά παραγγελία για γάμο. Πως θα το αποκτήσω;

Τηλεφωνήστε μας στο 2105152570, πέστε μας κωδικό υποδήματος και μέγεθος και εάν δεν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα πελατών μας τότε θα σας το κατασκευάσουμε ειδικά για εσάς.

Πώς θα ενημερωθώ για την εκτέλεση & εξέλιξη της παραγγελίας;

Από τη στιγμή που ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πατώντας το κουμπί ‘Επιβεβαίωση Παραγγελίας’, εντός ωρών θα ταχυδρομηθεί. θα ενημερωθείτε επίσης αμέσως (αυτόματα) στο email που δηλώσατε, με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας (κόστος προϊόντων, μεγέθη, και την συνολική αξία της παραγγελίας σας).

Πως θα βρω γρηγορότερα αυτό που ψάχνω;

Στο πάνω μέρος στην μέση της ιστοσελίδας υπάρχει ένα πεδίο ‘Αναζήτηση Εδώ’. Εάν γράψετε μέσα σε αυτό μια λέξη όπως ‘πλατφορμα’ και κάνετε κλικ στο εικονίδιο μεγεθυντικού φακού τότε θα σας προβάλει όλα τα προϊόντα που περιέχουν αυτήν την λέξη. Αντί να εισάγετε την πλήρη λέξη ’πλατφορμα’ ή ’πλατφόρμες’, μπορείτε να εισάγετε τα 3-4 πρώτα γράμματα πχ ‘πλατ’.

Τρόποι Πληρωμής;

Μπορείτε να πληρώσετε με διάφορους τρόπους όπως με αντικαταβολή, κατάθεση σε τράπεζα, ηλεκτρονική πληρωμή μέσω web banking, πληρωμή μέσω Paypal.com, πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτικη μέσω Paypal,
ενώ εντός του καταστήματος μας με μετρητά ή πιστωτική (με άτοκες δόσεις). Για αναλυτικότερες πληροφορίες παρακαλώ κάντε κλίκ στο ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

Ποιο είναι το κόστος και ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας μου;

Τα προϊόντα μας είναι είτε διαθέσιμα ή κατασκευάζονται εντός στο εργοστάσιο μας και ταχυδρομούνται αξιόπιστα με courier (ταχυμεταφορά) και παραδίδονται σε 5-10 εργάσιμες ημέρες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Για αναλυτικότερες πληροφορίες αποστολής και κόστος αποστολής, παρακαλώ κάντε κλίκ στο ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

Παράδοση παραγγελίας με εταιρεία ταχυμεταφοράς της επιλογής σας;

Αν επιθυμείτε η παραγγελία σας να αποσταλεί με κάποια άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών, τότε θα πρέπει εσείς να κανονίστε τον courier που επιθυμείτε (η χρέωση του courier βαρύνει τον πελάτη και δεν αναλαμβάνεται απο εμάς). Σε αυτήν την περίπτωση, κατά την φάση ηλεκτρονικής παραγγελίας, επιλέξτε Ταχυδρομικά κατόπιν Κατάθεσης’ και από κάτω στο πεδίο σχολίων, γράψτε ‘Θα κανονίσω εγώ την παραλαβή της παραγγελίας μου με την εταιρεία ταχυμεταφοράς τάδε’. Έπειτα, ενημερώστε μας όταν ολοκληρωθεί η κατάθεση της αξίας της παραγγελίας (με email ή τηλεφωνικά) και αντίστοιχα θα σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα του δέματος παραγγελίας σας για παραλαβή (σε ώρες λειτουργίας).

Τι είναι η αντικαταβολή;

Όταν σας στέλνουμε το προϊόν στη διεύθυνση που θα μας δηλώσετε και πληρώνετε το διανομέα/ταχυμεταφορέα με μετρητά κατά την παραλαβή. Με αυτον τον τρόπο, δεν προπληρώνετε και δε χρησιμοποιείτε πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Μπορώ να προσθέσω επιπλέον προϊόν στην παραγγελία που ήδη ολοκλήρωσα;

Φυσικά, εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει παραδοθεί στον ταχυμεταφορέα/διανομέα. Σε τέτοια περίπτωση παρακαλώ τηλεφωνήστε μας στο 2105152570 (σε ώρες λειτουργίας) το συντομότερο δυνατόν μετά την αρχική παραγγελία. Εάν αθροιστικά η πρόσθεση του επιπλέων προϊόντος επιτρέπει την δωρεάν αποστολή, τότε έτσι θα γίνει.

Μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου από τον χώρο σας;

Μπορείτε επίσης να κάνετε τηλεφωνική κράτηση του προϊόντος και να το παραλάβετε εντός του χώρου μας με δυνατότητα πληρωμής με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα. Για αναλυτικότερες πληροφορίες παρακαλώ κάντε κλίκ στο ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

Τρόποι επιστροφής προϊόντος;

Εάν επιθυμείται να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε, τότε επιστρέψτε το σε εμάς ταχυδρομικά ή στο κατάστημα μας. Εντός του χώρου μας υπάρχει φυσικά πολύ μεγαλύτερη ποικιλία. Για αναλυτικότερες πληροφορίες παρακαλώ κάντε κλίκ στο ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

Αν απουσιάζω κατά τη διάρκεια παράδοσης;

Θα επαναληφτεί η διαδικασία παράδοσης ή θα σας τηλεφωνήσει ο ταχυμεταφορέας για να συνεννοηθείτε για την καταλληλότερη ήμερα παράδοσης. Για αναλυτικότερες πληροφορίες παρακαλώ κάντε κλίκ στο ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

Ακύρωση/αλλαγή παραγγελίας (ολικά ή μερικά)

Εάν δεν βρίσκεται σε διαδικασία ταχυδρόμησης, τότε θα τα ακυρώσουμε και θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή με email. Ενημερώστε μας ποια προϊόντα της παραγγελίας θέλετε να ακυρώσετε (συμπεριλαμβάνοντας νούμερο παραγγελίας, κωδικό προϊόντος και μέγεθος). Αν θέλετε να παραγγείλετε συμπληρωματικά προϊόντα σε αυτήν την παραγγελία, τότε μόλις λάβετε την ενημέρωση ακύρωσης, τότε κάντε μια νέα παραγγελία και συμπεριλάβετε στο πεδίο μηνυμάτων το σχόλιο (Πρόσθεση στην παραγγελία Νο ###) ειδάλως ενδέχεται να σταλούν με ξεχωριστά ως νέα αποστολή με το κανονικό κόστος χρέωση αντικαταβολής..

Εγγύηση–Ποιότητα

Η ποιότητα των υποδημάτων μας και η αφοσιωμένη εξυπηρέτηση πελατών είναι ο λόγος ύπαρξης της εταιρείας για 37 ολόκληρα χρόνια, η όποια έχει αναπτυχτεί περαιτέρω λόγω της σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ πελάτη και εταιρείας μας. Τα υποδήματά μας σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και παράγονται με υψηλής τεχνολογίας 3D σχεδιασμού, αυτόματης κοπής και CNC μηχανές παράγωγης.

Πως θα λαμβάνω ενημέρωση με κατάλογο νέων σχεδίων και προσφορών;

Μπορείτε να εγγραφτείτε δωρεάν στην λίστα ενημέρωσης (newsletter), αποκτώντας το προνόμιο να ενημερώνεστε για νέα προϊόντα και προσφορές. Αυτό μπορεί να γίνει με την εγγραφή του email σας στο ‘Ενημερωτικό’ δελτίο μας (Newsletter), που βρίσκεται στο κάτω δεξί μέρος της ιστοσελίδας μας, όπου απλώς εισάγετε το email σας στο πεδίο ‘το email σας’. Εάν θελήσετε στο μέλλον την διακοπή ενημέρωση σας, μπορείτε να μας το ζητήσετε με ένα email και θα γίνει άμεσα η διακοπή ενημέρωσης.

Τι είναι τα εκπτωτικά κουπόνια;

Περιοδικά στέλνουμε στα εγγεγραμμένα μέλη μας εκπτωτικούς κωδικούς/κουπόνια μέσω των ενημερωτικών (newletters) μας που μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας, συμπληρώνοντας το σχετικό πεδίο. Με αυτόν τον τρόπο, κερδίζετε μείωση αξίας παραγγελίας ή προσφορά. Τα εκπτωτικά κουπόνια δεν επιστρέφονται, ενώ το ποσό του εκπτωτικού κουπονιού μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο για online αγορές στην toptenfashion.gr και δεν εξοφλείται με χρήματα στον παραλήπτη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά για μία αγορά και ισχύει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ στη τιμή προϊόντος;

Βεβαίως. Οι τιμές των προϊόντων, οι οποίες αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α). Ο πελάτης καταβάλλει το ποσό, το οποίο αναγράφεται κατά την Επιβεβαίωση Παραγγελίας.

Γιατί να κάνετε ‘Εγγραφή ως Μέλος’;

-Είναι απλή και ταχύτατη διαδικασία.

-Θα βλέπετε το ιστορικό των παραγγελιών σας, (ρούχα, μεγέθη, χρώματα, ημερομηνία & νούμερο παραγγελίας-ημερομηνία παραλαβής)

-Θα σας εξυπηρετούμε ταχύτερα και καλύτερα

-Θα λαμβάνεται (εάν θέλετε) αυτόματες ενημερώσεις (Ενημερωτικά Δελτία/Newsletters) για νέα προϊόντα και προσφορές

-Θα μπορείτε να κάνετε πιο γρήγορα κάθε νέα παραγγελία

-Θα μπορείτε να ελέγχεται την κάθε φάση της παραγγελίας μέχρι την τελική διαθεσιμότητα της για παραλαβή της (επίσης με ειδοποίηση με email).

-Θα έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας και δυνατότητα παραγγελίας από οποιοδήποτε υπολογιστή κάνοντας απλώς σύνδεση με τα στοιχεία του email και κωδικού σας

-Θα μπορείτε να αλλάζεται τα στοιχεία εγγραφής σας (όνομα, email, κωδικός σύνδεσης)

Τα στοιχεία & τηλέφωνα που θα δηλώσετε θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την διαδικασία παραγγελίας-παράδοσης. Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε καμία περίπτωση για διαφήμιση ή διάθεση τους σε τρίτους. Θα χρησιμοποιηθούν για ενημέρωση για νέα προϊόντα & προσφορές, μόνο εάν το δηλώσετε κατά την εγγραφή σας ή μέσω του λογαριασμού σας ή τηλεφωνικά.

Υπάρχουν 2 τρόποι για την διαδικασία εγγραφής ως Μέλος:

1. Κατά την παραγγελία. Όταν προσθέσετε προϊόν στο καλάθι και μετά εισάγετε την διεύθυνση και το email σας για την παράδοση, στο κάτω μέρος πριν το κουμπί ‘Επιβεβαιώνω την Παραγγελία μου’, κάντε κλικ μέσα στο μικρό κουτάκι αριστερά της περιγραφής ‘Προαιρετική εγγραφή Ώς Μέλος’, ώστε να ανοίξει νέο πλαίσιο όπου και θα εισάγεται στο λευκό πεδίο 5 λατινικούς χαρακτήρες ως κωδικό πρόσβασης στην ιστοσελίδα μας. Έπειτα πατήστε ‘Επιβεβαιώνω την Παραγγελία μου’ για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Πλέον θα μπορείτε να συνδέεστε στον λογαριασμό σας κάνοντας κλικ στο ‘Σύνδεση’ (πάνω δεξιά) και εισάγοντας το email και κωδικό πρόσβασης σας. Στον λογαριασμό σας Ως Μέλος θα βλέπετε το ιστορικό και ανάλυση των παραγγελιών σας και θα μπορείτε να αλλάζεται τα στοιχεία σας αλλά και να λαμβάνεται ειδικές προσφορές στο email που δηλώσατε (εάν θέλετε).

2. Χωρίς παραγγελία. Για να εγγραφτείτε ‘Ως Μέλος’ κάντε κλικ στο ‘Σύνδεση’ (πάνω δεξιά) και μετά στο αριστερό πινακάκι (Εγγραφή Νέου Μέλους), εισάγεται ένα email. Μετά κάντε κλικ στο κουμπί ‘Εγγραφή Νέου Μέλους’. Στην επόμενη σελίδα, εισάγεται τα στοιχεία σας. Ως κωδικό εισάγεται ένα κωδικό για χρήση και σύνδεση στην ιστοσελίδα μας. Τα απαραίτητα πεδία εγγραφής περιέχουν ένα κόκκινο αστεράκι. Στο τέλος κάντε κλικ στο κουμπί ‘Εγγραφή’ και θα εμφανιστεί η προσωπική σελίδα του λογαριασμού σας όπου θα μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στοιχεία σας (διεύθυνση, email, κωδικός πρόσβασης κτλ). Τα στοιχεία της εγγραφής σας θα σταλούν στο email που δηλώσατε. Πλέον, όποτε συνδέεστε στην ιστοσελίδα μας, θα μπορείτε να κάνετε απευθείας παραγγελίες και χωρίς να χρειάζεστε να ξαναβάλετε τα στοιχεία σας και διεύθυνση παράδοσης. Έκτος αν αποσυνδεθείτε κάνοντας κλικ πάνω δεξιά στο ‘Αποσύνδεση’.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

1. Αυτόματη αποστολή του κωδικού σας στο email σας

Σε περίπτωση που δε θυμάστε τον κωδικό σύνδεσης (password) για την σύνδεση σας στον υπάρχων λογαριασμό σας, μπορείτε να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία ώστε να σας αποσταλεί αυτόματα & άμεσα στο email σας:

Πάνω δεξιά, κάντε κλικ στο ‘Σύνδεση’. Μετά, στο πεδίο ‘Εγγεγραμμένος χρήστης’, κάντε κλικ στο ‘Ξεχάσατε τον κωδικό σας;’. Στο πεδίο ‘Εισάγετε το e-mail σας’, πληκτρολογήστε το email που δηλώσατε κατά την αρχική εγγραφή σας. Κάντε κλικ στο ‘Ανάκτηση’ και μετά από λίγο θα σας έρθει στο email σας ένας νέος κωδικός σύνδεσης. Μετά, θα μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας (πάνω δεξιά στο ‘Σύνδεση’), με τον νέο κωδικό.

Ο κωδικός που δηλώνετε κατά την εγγραφή σας (και ο νέος κωδικός) κρυπτογραφείται για την ασφάλεια σας και η μόνη δυνατότητα ανάκτησης του είναι μέσω της φόρμας ανάκτησης και αποστολής του μόνο στο email αρχικής εγγραφής πελάτη. Για την σύνδεση στον λογαριασμό σας, παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο Αγγλικούς (λατινικούς) χαρακτήρες.

2. Απόκτηση κωδικού με εκ νέου εγγραφή με άλλο email

Έναντι ανάκτησης κωδικού σύνδεσης, μπορείτε να κάνετε εγγραφή εκ νέου με άλλο email. Η διαφορά θα είναι ότι δεν θα μπορείτε να έχετε πλέον πρόσβαση στο ιστορικό παραγγελιών, στοιχεία λογαριασμού και κουπόνια προσφορών του προηγούμενου λογαριασμού σας.

Με ποιους τρόπους μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους ακολούθους τρόπους:
1. Τηλεφωνήστε μας στο 2105152570 (Δευ-Παρ: 8:00-17:00).
2. Με γραπτό μήνυμα με την Φόρμα Επικοινωνίας.
3. Με αποστολή μηνύματος στο email μας.
4. Στην σελίδα προϊόντος, μπορείτε να μας στείλετε το ερώτημα σας σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν στον σύνδεσμο: Ερώτηση για το προϊόν).
Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα χαρούμε με την επικοινωνία σας μαζί μας.

Δεν έλαβα την απάντηση σας στο ερώτημα μου;

Απαντάμε εντός μερικών εργάσιμων ωρών. Εάν δεν λάβατε απάντηση, παρακαλούμε ελέγξτε αν το email μας μεταφέρθηκε από το πρόγραμμα email σας αυτόματα στα spam/junk. Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσατε την Φόρμα Επικοινωνίας για το ερωτημά σας, ενδεχομένως να μην πληκτρολογήθηκε σωστά το email σας. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά ή τηλεφωνήστε μας.

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας με την Φόρμα Επικοινωνίας, αναγράφοντας το email σας και το πρόγραμμα email που χρησιμοποιείτε ώστε να σας αποστείλουμε οδηγίες διαχείρισης των email σας.


Δεν βρήκατε απάντηση σε κάποιο ερώτημά σας;

Θα το εκτιμούσαμε να μας ενημερώνατε με την φόρμα επικοινωνίας, διότι είναι σημαντικό για μας να απαντάμε τα ερωτήματά σας και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Θα σας απαντήσουμε εντός 24 ωρών.