Τρόποι Αποστολής/Παραλαβής

Διαθέτουμε τους ακολούθους τρόπους παραλαβής:

1. Παραλαβή εντός της επιχείρησής μας

Μπορείτε να παραλάβετε και να πληρώσετε τα προϊόντα που παραγγείλατε εντός του χώρου μας, με μετρητά ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

2. Παραλαβή με ταχυμεταφορά (courier)

Α. Εντός Ελλάδας

Τα προϊόντα μας είναι κατασκευάζονται εντός μερικών ημερών και ταχυδρομούνται άμεσα, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, ανεξαρτήτου αριθμού προϊόντων, με:

-Δωρεάν κόστος αποστολής (και αντικαταβολής). Κατόπιν συνεννόησης παραδίδουμε και με Γενική Ταχυδρομική ή άλλη γνωστή εταιρεία της επιλογής σας κατόπιν συμφωνίας).

Παραδίδουμε αξιόπιστα σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier Πόρτα-Πόρτα, με παράδοση μεταξύ 9:00-18:00 Δευτέρα έως και Παρασκευή (για παράδοση με άλλη εταιρεία δείτε παρακάτω). Παράδοση παραγγελίας σε 5-10 εργάσιμες ημέρες.

Οι παραγγελίες με μέθοδο πληρωμής κατάθεσης σε Τράπεζα, θα προχωράνε μόλις λάβουμε την κατάθεση.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας σας είναι απαραίτητα από την εταιρεία courrier για την παράδοση (αν δεν υπάρχουν, ενδέχεται η ακύρωση της παραγγελίας και θα ειδοποιηθείτε). Παρακαλώ να έχετε το ακριβές ποσό αξίας παραγγελίας σε μετρητά για την παραλαβή του πακέτου από τον ταχυμεταφορέα. Πληρωμή με επιταγή δεν γίνεται δεκτή. Δεν παραδίδουμε δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες.

Σε περίπτωση που λείπετε από την διεύθυνση που έχετε επιλέξει να γίνει η παράδοση, ο ταχυμεταφορέας θα ξαναπροσπαθήσει για 2-4 ήμερες επιπλέον, να παραδώσει ή να σας πάρει τηλέφωνο για να συνεννοηθείτε για την καταλληλότερη ήμερα παράδοσης. Αν εάν δεν επιτευχθεί παράδοση ή επικοινωνία με εσάς τότε το πακέτο της παραγγελίας σας θα μας επιστραφεί και η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Β. Εκτός Ελλάδας

Η αποστολή γίνεται με συστημένο ΕΛΤΑ, με κόστος 10 € (δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 150), με παραδοση σε 10-15 εργάσιμες ημέρες στις ακόλουθες χώρες εξωτερικού:

Κύπρος, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Κροατία, Μάλτα, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σουηδία, Σλοβενία, Σλοβακία, Φινλανδία.

Πως θα ενημερώνομαι για την φάση εκτέλεσης της παραγγελίας μου

Θα σας στέλνουμε email κατά την εκτέλεση και αποστολή παραγγελίας. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας κάνοντας κλικ στο 'Σύνδεση' (με το email & κωδικό που ήδη δημιουργήσατε) και μετά κάντε κλικ στο 'Οι παραγγελίες μου' και να δείτε την κατάσταση παραγγελίας κάτω από την στήλη ‘Κατάσταση’.

Γιατί δεν παραδόθηκε το δέμα παραγγελίας σας (θα ενημερωθείτε σε τέτοια περίπτωση)

  • Δεν ήταν δυνατή η τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη ή δεν ήταν παρόν ο παραλήπτης στην διεύθυνση παράδοσης

  • Δεν τηρηθήκαν τα συμφωνηθέν περί παράδοσης δέματος

  • Τα στοιχεία διεύθυνσης είναι λανθασμένα (Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση, Τ.Κ., Τηλέφωνο ...).

  • Στις ελάχιστες περιπτώσεις δυσπρόσιτες περιοχών ή απομακρυσμένων νησιών εκτός δικτύου εξυπηρέτησης των εταιριών ταχυμεταφορών Courier, η παραγγελία σας θα παραδίδεται στο πλησιέστερο κατάστημα Courier και θα σας ενημερώνουν τηλεφωνικά για προτεινόμενους μεθόδους παραλαβής.

Σε περίπτωση επιστροφής του δέματος σε εμάς, τότε θα πρέπει να γίνει εκ νέου η παραγγελία (εάν είναι βέβαια ακόμα διαθέσιμο το προϊόν).

Καθυστέρηση παράδοσης παραγγελίας

Τα προϊόντα που διατίθενται στην ιστοσελίδα μας είναι διαθέσιμα και ταχυδρομούνται άμεσα. Η καθυστέρηση ειναι πιθανή σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών η ανωτέρας βίας ή σε περίπτωση που είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί σας, τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου email (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του ή επειδή π.χ. τα στοιχεία που δηλώσατε δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Μπορώ να προσθέσω 2η διεύθυνση μου, ή να αλλάξω την υπάρχων διεύθυνση, email και κωδικό πρόσβασης;

Για δική σας διευκόλυνση, στις διευθύνσεις του λογαριασμού σας μπορείτε να καθορίσετε και δεύτερη διεύθυνση αποστολής. με ονομασία πχ ‘Σπίτι ή ‘Γραφείο’ για παράδοση στο χώρο εργασίας σας ή σε άλλη τοποθεσία.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας κάνοντας κλικ στο Σύνδεση και μετά θα μπορείτε να προσθέσετε και άλλη διεύθυνση (πχ Σπίτι, Γραφείο) κάνοντας κλικ στο Οι διευθύνσεις μου και επιλέγοντας ‘Προσθέστε μια Διευθύνση’.
Μπορείτε να αλλαξετε οποιαδήποτε στοιχεία της διεύθυνσή σας, οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο
Οι διευθύνσεις μου και επιλέγοντας ‘Ανανέωση'.

Για να αλλάξετε το email σας ή και το κωδικό πρόσβασης στην ιστοσελίδα μας, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας κάνοντας κλικ στο ‘Σύνδεση’, μετά κάντε κλικ στο Οι διευθύνσεις μου και επιλέξτε ‘Τα προσωπικά σας στοιχεία’. Στο τέλος κάντε κλικ στο ‘Αποθήκευση’.

Δείτε επίσης Συχνές Ερωτήσεις


Τι Είδατε

Δεν υπάρχουν πλέον προιόντα