Αποστολή προϊόντων

Στόχος μας είναι να σας παραδώσουμε την παραγγελία στο μικρότερο δυνατό χρόνο, απλοποιώντας την διαδικασία αποστολής.

Αποστολή σε Ελλάδα:

Για παραγγελίες στην Ελλάδα η αποστολή θα είναι δωρεάν. Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε δώσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier. Η ARTISTI ROMANI επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να χρησιμοποιήσει άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών.

Αποστολή σε Ευρώπη και υπόλοιπο κόσμο:

Για παραγγελίες στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο η χρέωση της μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη και είναι 10,00 €. Σε περίπτωση αλλαγής ή υπαναχώρησης τα έξοδα επιστροφής και αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Παράδοση προϊόντων

Εντός 5 έως 14 εργάσιμων ημερών αποστέλλουμε τα προϊόντα στην ταχυμεταφορική εταιρία με την οποία συνεργάζεται η Artisti Romani (για την ηπειρωτική Ελλάδα, Κρήτη και νησιά αναφερόμαστε πάντα για την παράδοση στις πρωτεύουσες των νόμων και όσο ισχύει σε απομακρυσμένες περιοχές), εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους άσχημων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης.

Οι παραδόσεις στο εξωτερικό γίνονται περίπου σε 10 εργάσιμες ημέρες και οι αποστολές γίνονται με ΕΛΤΑ Courier.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεται έγκαιρα ο πελάτης από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Ενημέρωση e-mail (Newsletter)

Η Artisti Romani και το ηλεκτρονικό της κατάστημα (www.artistiromanishoes.com) παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την πληροφόρηση τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ, με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική του διεύθυνση.

Η ARTISTI ROMANI δεν θα χρησιμοποιεί καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletter ή επιθυμείτε να διαγραφεί τα συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της Artisti Romani, μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας του ηλεκτρονικού καταστήματος.