ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ο Σχεδιαστικός Οίκος Artisti Romani δημιουργεί μοναδικά σχέδια γυναικείων υποδημάτων πολυτελείας από το 1978 με αφετηρία στη Σουηδία, ενώ το 1986 μεταφέρει τις εγκαταστάσεις του πίσω στην Ελλάδα. 

Η Artisti Romani μια οικογενειακή ελληνική εταιρεία χειροποίητων υποδημάτων προσπαθεί διαρκώς να καινοτομεί στο χώρο της υποδηματοποιίας χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες σχεδιασμού και αυτόματης κοπής CNC για μέγιστη ευελιξία, ποιότητα και συμμετρία σχεδίου. Η πολυετής εμπειρία μας, ο καινοτόμος εξοπλισμός μας και η γνώση και η αγάπη μας για τα παπούτσια προσφέρουν απαράμιλλη ποιότητα και άνεση στην γυναίκα που θα τα επιλέξει. Η Artisti Romani επιλέγει αποκλειστικά άριστης ποιότητας δέρματα ελληνικής και ιταλικής προέλευσης, καθώς δίνει έμφαση και στα υπόλοιπα υλικά που χρησιμοποιεί, στοχεύοντας στην πολυτέλεια, την ποιότητα αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι συλλογές μας καλύπτουν κάθε γυναικεία ανάγκη και επιθυμία παραμένοντας πάντα στο επίκεντρο της μόδας. Ο Σχεδιαστικός μας οίκος προσφέρει στις γυναίκες την δυνατότητα να κατασκευάσουν το σχέδιο της επιλογής τους, με υλικά που θα επιλέξουν οι ίδιες, προσαρμοσμένο ακριβώς στις διαστάσεις του δικού τους πέλματος. Οι νύφες ως επι το πλείστον εμπιστεύονται τον σχεδιαστικό μας οίκο για την δημιουργία του νυφικού τους υποδήματος όπως ακριβώς εκείνες το έχουν ονειρευτεί να τους συνοδεύει στην πιο ευχάριστη ημέρα της ζωής τους. Εμείς θέλοντας να κάνουμε ακόμα πιο ξεχωριστή εκείνη την ημέρα, καθοδηγούμε τη νύφη στην κατάλληλη επιλογή του υποδήματος της που θα ταιριάξει με ολόκληρη την εικόνα που η νύφη έχει ονειρευτεί για τον γάμο της, ενώ με την πολυετής εμπειρία μας και τα άριστης ποιότητας υλικά μας της υποσχόμαστε άνεση και ανθεκτικότητα.

Την εμπιστοσύνη στον σχεδιαστικό οίκο Artisti Romani έχουν δείξει μεγάλοι σχεδιαστές μόδας, όπως η Σήλια Κριθαριώτη που επανειλημμένα επιλέγει τα υποδήματα  μας σε διάφορες επιδείξεις και events στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, αλλά και ο Βασίλειος Κωστέτσος που συνδύασε τα σχέδια μας με την συλλογή του L’ Olympien για την επίδειξη που παρουσίασε στην Στοά του Αττάλου.