Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία μας

Είμαστε Ελληνικό εργοστάσιο παράγωγης υποδημάτων, με 35 χρόνια εμπειρία, με σκοπό την χονδρική διάθεση ποιοτικών γυναικείων υποδημάτων πολυτελείας. Η συνέπεια και η ανταπόκριση προς τις ανάγκες προς τον πελάτη μας είναι για εμάς αυτοσκοπός.Η ArtistiRomani δημιουργεί μοναδικά, χειροποίητα παπούτσια, κατασκευασμένα από δέρμα και υλικά υψηλής ποιότητας συνδυάζοντας έτσι την άνεση, την ποιότητα και το στιλ. Δημιουργίες για ΟΛΕΣ τις ώρες της ημέρα και θα κάθε περίσταση. Με εξειδίκευση στο αμπιγέ και νυφικό παπούτσι. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες σχεδιασμού και αυτόματης κοπής CNC για μέγιστη ευελιξία, ποιότητα και συμμετρία σχεδίου.

  • Υψηλής Ποιότητας Υποδήματα
  • Σωστή Υποστήριξη Πελατών
  • Υποδήματα Κατά Παραγγελία

Το showroom μας

cms-img

Διαθέτουμε ευχάριστο και φιλικό χώρο

Θα είναι ευχαρίστησή μας να γνωρίσουμε από κοντά τους ενδιαφερομένους μελλοντικούς πελάτες και να γίνει παρουσίαση της γκάμας υποδημάτων στο showroom μας.

Γνώμες Πελατών

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την υπομονετική εξυπηρέτηση σας για την πρώτη παραγγελία μου για το κατάστημά μου. Ανυπομονώ να τα παραλάβω καθώς να μου στείλετε σύντομα και τα νέα σχέδια που μου υποσχεθήκατε. Χαρά. Κ, Καρδίτσα.

.

Καταπληκτική εξυπηρέτηση για το νυφικό παπουτσάκι που μου φτιάξαμε ειδικά για μένα. Τους επισπεύτηκα στο εργοστάσιο τους, βρήκα ένα καταπληκτικό σχεδιάκι, μου πήραν μετρήσεις και σε 2 μέρες το παρέλαβα έτοιμο, άνετο και πανέμορφο….! Αλεξία, Περιστέρι

.


Τι Είδατε

Δεν υπάρχουν πλέον προιόντα