Όροι Χρήσης

Το www.artistiromanishoes.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης/διάθεσης προϊόντων μέσω Διαδικτύου της επιχείρησης «ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ». Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, παρακαλώ όπως συμβουλευτείτε τους όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.artistiromanishoes.com.
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους όρους και προϋποθέσεις διότι η χρήση και περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.artistiromanishoes.com συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1.Όροι

Η ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ διατηρεί δικαίωμα τροποποίησης ή ανανέωσης στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ αναλαμβάνει υποχρέωση ενημέρωσης χρηστών της για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της παρόντος ιστοσελίδας ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αλλαγή όρων δεν περιλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες έχουν ήδη γίνει.

2.Πληροφοριες Προϊοντων

H ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ δεσμεύεται στην πληρότητα και εγκυρότητα των πληροφοριών της ιστοσελίδας της www.artistiromanishoes.com, τόσο όσον αφορά στην ύπαρξη ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει ή έχουν συμβεί αθέλητα ή επειδή προέκυψαν διακοπές λειτουργίας ιστοσελίδας για λόγους ανωτέρας βίας.

3. Περιορισμός Ευθύνης

Η ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Η ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ ευθύνεται μόνο για αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ δεν θα έχει ευθύνη για τυχόν τεχνικά θέματα που προκύψουν στους χρήστες της ιστοσελίδας όταν προσπαθήσουν την πρόσβαση προς αυτήν και κατά αυτήν την διάρκεια ενώ μπορεί να συσχετίζεται με τη λειτουργία ή και συμβατότητα της δικής τους τεχνολογικης υποδομής. Επίσης η ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ δεν θα έχει καμία ευθύνη για δράσεις ή ελείψεις τρίτων μερών και κυρίως μη αποδεκτές παρεμβάσεις τρίτων μερών σε προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες που προσφερονται μέσω αυτής.

4. Πνευματική Ιδιοκτησία

Η ιστοσελίδα www.artistiromanishoes.com είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ. Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Οποιαδήποτε μεταφόρτωση, αναπαραγωγή, επανέκδοση, μετάδοση, διάδοση ή άλλη χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας ανεξαρτήτου τρόπου ή μέσου, επιτρέπεται και μόνο έπειτα από έγγραφη έγκριση της ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ ή άλλου νόμιμου δικαιούχου των σχετικών πνευματικών δικαιωμάτων.


Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ ή/και του www.artistiromanishoes.com ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους που συσχετίζονται με εμπορικά σήματα, αθέμιτου ανταγωνισμού, βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας.


Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.artistiromanishoes.com δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος www.artistiromanishoes.com αποδέχονται και δεσμεύονται ότι δε θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της για αποστολή, δημοσίευση, και γενικά με οποιοδήποτε τρόπο μετάδοση παράνομου, βλαβερού, απειλητικού, ρατσιστικού, προσβλητικού, ενοχλητικού, συκοφαντικού, δυσφημιστικού, χυδαίου, άσεμνου, λιβελογραφικού ή επιβλαβής προς τους ανηλίκους περιεχομένου. Το ως άνω περιεχόμενο δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τη νομοθεσία και τις κείμενες διατάξεις να αναμεταδοθεί. Επιπλέον, η επίσκεψη στο διαδικτυακό τόπο www.artistiromanishoes.com και η πραγματοποίηση συναλλαγών μέσω αυτού πρέπει να γίνεται για προσωπική και ιδιωτική χρήση και αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση του από τρίτους. Ο επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το διαδικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους, και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις, που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία αυτού ή να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών του www.artistiromanishoes.com .

Οι χρήστες δεν δικαιούνται να μεταδίδουν εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος συναλλακτικών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας ούτε να παραβιάζουν οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα και μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων. Τέλος, δεν επιτρέπεται να εισβάλλουν και να τοποθετούν ιούς λογισμικού ή οποιουδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα διότι παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, αλλά ούτε δύναται να παρενοχλήσουν τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και περιεχόμενο, ή να χρησιμοποιήσουν την ιστοσελίδα για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

6. Ασφάλεια

Η ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ αναγνωρίζει τη σημασία ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων σας όπως και των ηλεκτρονικών συναλλαγών σας και λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα με σύγχρονες και προηγμένες τεχνολογικές μεθόδους, για να εξασφαλίσει την πιο αποτελεσματική ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία σας και τις συναλλαγές σας, διατηρούνται με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια και είναι απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ διασφαλίζεται με τις επόμενες μεθόδους:

Οι κωδικοί προς χρήση για την αναγνώρισή σας είναι: το e-mail σας και ο προσωπικός μυστικός κωδικός ασφαλείας (password). Κάθε φορά που τους εισάγετε, σας παρέχουν πρόσβαση με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια στα προσωπικά στοιχεία σας και τις παραγγελίες που έχετε κάνει με αυτούς. Σας διατίθεται η δυνατότητα μεταβολής του προσωπικού μυστικό κωδικού ασφαλείας σας (password).

Μόνο εσείς θα έχετε πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία σας μέσω του προσωπικού μυστικού κωδικού ασφαλείας (password) και θα είστε απολύτως υπεύθυνος για την τήρηση μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτους. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Σας προτείνουμε για την ασφάλειά σας, να τροποποιείτε των κωδικό σας (password) περιοδικά και την αποφυγή χρήση ίδιων ή εύκολων αναγνωρίσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης, κινητό τηλέφωνο κλπ). Για την δημιουργία του κωδικού σας, εκτός από την χρήση γραμμάτων και αριθμών, συνιστούμε επίσης και την χρήση σύμβολων.

Το σύστημα της ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.
Η κρυπτογράφηση προσωπικών στοιχείων σας είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης πληροφοριών μέχρι αυτή να φτάσει στον συγκεκριμένο χρήστη της, για την αποκωδικοποίηση με την χρήση κατάλληλου κωδικού/κλειδιού. Εφόσον ο χρήστης συνδεθεί με το email του και τον προσωπικό κωδικό του στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ, κρυπτογραφείται όλη η ηλεκτρονική επικοινωνία μεταξύ του υπολογιστή/κινητού σας και τα συστήματα της ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ.


Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ είναι εμπιστευτικές και η ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ των παρεχόμενων υπηρεσιών. Κάποια από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι εργαζόμενοι μας έχουν πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι απαραίτητο, όπως για παράδειγμα για την ολοκλήρωση των απαιτήσεων σας.
Η ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Στην περίπτωση που η ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ χρησιμοποιεί τρίτα πρόσωπα για την υποστήριξη συστημάτων της, ταυτόχρονα μεριμνά για την διασφάλιση του απορρήτου. Εάν μας επιβεβαιώσετε την ύπαρξη λάθους, τότε ζητήστε μας οποιαδήποτε στοιχεία σας διατηρούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας όπως και την διόρθωσή τους. Για τη δική σας ασφάλεια, πρέπει και εσείς να διαχειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας, ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην σε καμιά περίπτωση να μην τις αποκαλύπτετε σε τρίτους.

7. Προσωπικά Δεδομένα

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.artistiromanishoes.com είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.artistiromanishoes.com, διατηρούνται μόνο για λόγους που έχουν σχέση με τις συναλλαγές σας, την μεταξύ επικοινωνία μας, την βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών και την εξασφάλιση κατάλληλης λειτουργίας υπηρεσιών και δεν αρμόζει προς χρήση από τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Τα προσωπικά στοιχεία σας σε ιδιαίτερα σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις ενδέχεται να γνωστοποιηθούν σε συνεργαζόμενες με την ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ επιχειρήσεις, για τον σκοπό της υποστήριξης, προώθησης και εκτέλεσης συναλλακτικής σχέσης σας με εμάς, αλλά κατά κανόνα με προϋποθέσεις πλήρους διασφάλισης ότι τα προσωπικά στοιχεία σας δεν υφίστανται καμιά παράνομη επεξεργασία.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήσης της φόρμας επικοινωνίας. O χρήστης έχει το δικαίωμα ενημέρωσης του ή και αντίρρησης του στην επιπλέον επεξεργασία των στοιχείων του, όποτε χρειασθεί, για την προστασία των προσωπικών δεδομένων χρήσης, πάντα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

8. Πλοήγηση

Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση», που θα σας οδηγήσει κατ' ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας. Η "ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ" κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις σφαλμάτων σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν δύναται να διασφαλίσει την μη ύπαρξη διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας ή τυχόν ανθρώπινων σφαλμάτων κατά την ενημέρωση / καταχώρηση τιμής προϊόντος.

Εάν παρατηρήσετε ότι κάποιο προϊόν διατίθεται σε ιδιαίτερα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σύγκριση με την αξία αγοράς του, για την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των αγορών σας, σας ζητούμε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελία του, να επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας.


Κατά την καταχώρηση της παραγγελιάς σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο email το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελιάς σας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών της ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ. Κατά την εξέλιξη της παραγγελιάς σας ενδέχεται να λάβετε μια σειρά αυτοματοποιημένων e-mail, τα οποία θα αναφέρουν τη πρόοδο της παραγγελίας.

Εάν για την παραγγελία σας προκύψει εκκρεμότητα, τότε θα σας αποσταλεί σχετικό email. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελιάς στο site μας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελιάς σας. Τα email αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Εάν δε λάβετε σχετικά email, τότε είναι υποχρέωση σας, βάση των γενικών όρων που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ειδοποιείται άμεσα.

9. Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Η εταιρία ARTISTIROMANI παρέχει στον πελάτη την ευκαιρία να επιστρέψει και να αντικαταστήσει το προϊόν που αγοράσατε. Οι επιστροφές γίνονται αποδεκτές μόνο εάν τα προϊόντα που ο πελάτης θέλει να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση με την οποία παρελήφθησαν, σε άψογη κατάσταση, πλήρη, χωρίς φθορά. Η αίτηση για αντικατάσταση ενός προϊόντος λήγει σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος. Οι επιστροφές και οι αλλαγές είναι δωρεάν στο εσωτερικό της Ελλάδας. Οι επιστροφές χρημάτων χρειάζονται το έως και 10 εργάσιμες ημέρες για επεξεργασία. Η εταιρία ARTISTIROMANI δεν ευθύνεται για επιπλέον χρεώσεις που μπορεί να χρεώσει η τράπεζα σας. Η επιστροφή του προιοντος θα πρέπει να γίνεται με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα( απόδειξη παραλαβης κλπ. ) και την πλήρη συσκευασία.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προβείτε στην επιστροφή προϊόντος, αφού συμβουλευτείτε πρώτα την ενότητα "Τρόποι Επιστροφών", πρέπει να μας ενημερώσετε. Στην περίπτωση επιστροφής του προϊόντος λόγω υπαναχώρησης, επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής του το οποίο θα καλυφτεί από εσάς.

Παρακαλούμε προϊόντα προς επιστροφή να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. απόδειξη, ΔΑΤ, κλπ).

Η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων που επιστρέψατε και στις δαπάνες παράδοσης, θα ολοκληρωθεί εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα λάβουμε γνώση της πρόθεσής σας να υπαναχωρήσετε και έχουμε παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνει είτε με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού σας, είτε με πίστωση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας, ανάλογα με τον αρχικό πρόπο πληρωμής ή κατόπι συμφωνίας.

10. Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελιάς δύναται όταν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν τότε μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε για την ακύρωση της παραγγελιάς σας.

11. Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας με αντικαταβολή. Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφοράς, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις πόλεις της Ελλάδας.
Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα: Η χρέωση της κάρτας γίνεται μέσω της υπηρεσίας Viva Payments. Υποστηριζόμενες κάρτες: Master Card, Visa, Visa Electron, American Express, Diners Club, Maestro.
Πληρωμή με PayPal ή με πιστωτική κάρτα μέσω Paypal:
Εάν επιλέξετε πληρωμή με PayPal, μπορείτε να στείλετε τις πληρωμές σας on-line χρησιμοποιώντας τον Paypal λογαριασμό σας ή μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω Paypal. Όταν επιλέγετε PayPal ως μέθοδο πληρωμής, μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα του PayPal, όπου μπορείτε να στείλετε την πληρωμή σας. Εάν δεν έχετε ήδη έναν λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό. Στο PayPal, μπορείτε να επιλέξετε επίσης πώς θα επιθυμούσατε να εκτελέσετε την πληρωμή σας (πχ, χρησιμοποιώντας μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα) και να στείλετε έπειτα την πληρωμή.
Εάν η παραγγελία δεν δεν αποσταλεί και η πληρωμή έχει ολοκληρωθεί, τότε η πληρωμή θα επιστρέφεται. Το ποσό χρέωσης θα περιλαμβάνει την αξία του παραγγελθέντος προϊόντος και τυχόν επιπλέον επιβαρύνσεις, όπως έξοδα αποστολής.

12. Παραγγελία / Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής

Α. Εντός Ελλάδας

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται εντός ημέρών και ταχυδρομούνται άμεσα, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, ανεξαρτήτου αριθμού προϊόντων, με:
-Δωρεάν κόστος αποστολής (και αντικαταβολής).

Παραδίδουμε αξιόπιστα σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα, με παράδοση μεταξύ 9:00-18:00 Δευτέρα έως και Παρασκευή. Εφόσον η παραγγελία γίνει έως 13:00 εργάσιμης ημέρας, τότε θα την λάβετε σε 5-7 εργάσιμες ημέρες. Για ειδικές παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το πότε θα παραλάβετε το προϊόν σας.

Οι παραγγελίες με μέθοδο πληρωμής κατάθεσης σε Τράπεζα, θα προχωράνε μόλις λάβουμε την κατάθεση.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας σας είναι απαραίτητα από την εταιρεία courrier για την παράδοση (αν δεν υπάρχουν, ενδέχεται η ακύρωση της παραγγελίας και θα ειδοποιηθείτε). Παρακαλώ να έχετε το ακριβές ποσό αξίας παραγγελίας σε μετρητά για την παραλαβή του πακέτου από τον ταχυμεταφορέα. Πληρωμή με επιταγή δεν γίνεται δεκτή. Δεν παραδίδουμε δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες.

Σε περίπτωση που λείπετε από την διεύθυνση που έχετε επιλέξει να γίνει η παράδοση, ο ταχυμεταφορέας θα ξαναπροσπαθήσει για 2-4 ήμερες επιπλέον, να παραδώσει ή να σας πάρει τηλέφωνο για να συνεννοηθείτε για την καταλληλότερη ήμερα παράδοσης. Αν εάν δεν επιτευχθεί παράδοση ή επικοινωνία με εσάς τότε το πακέτο της παραγγελίας σας θα μας επιστραφεί και η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Β. Εκτός Ελλάδας
Η αποστολή γίνεται με συστημένο ΕΛΤΑ, με κόστος 10 € (δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 140€), με παραδοση σε 10-15 εργάσιμες ημέρες στις ακόλουθες χώρες εξωτερικού:

Κύπρος, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Κροατία, Μάλτα, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σουηδία, Σλοβενία, Σλοβακία, Φινλανδία.


13. Καθυστέρηση Παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους ακόλουθους λόγους:
-Το προϊόν που παραγγείλατε έχει καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για εναλλακτικές λύσεις.
-Σε περιόδους απεργιών ή ακραίων καιρικών φαινομένων όπως και σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, που ενδέχεται να επηρεάσουν την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
-Εάν δεν είναι εφικτή η επικοινωνία μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έχει προκύψει πρόβλημα με την παραγγελία σας, διαθεσιμότητα προϊόντος, πληρωμής του ή επειδή τα καταχωρημένα στοιχεία σας δεν είναι κατάλληλα ενημερωμένα.

14. Ενημερωτικά E-Mail (Newsletters)

-Η ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ περιοδικά στέλνει ενημερωτικά email.
-Η ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ δεν ευθύνεται αν τα newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους παροχείς (Internet Service providers) για την παράδοση
-Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί
-Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletter ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ, μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας ττης ιστοσελιδας μας.
-Η ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ χρησιμοποιεί πάροχο (3rd party company) για την αναγνώριση (tracking) των παραληπτών των newsletter. Δεν παραδίδει σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με το όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας σας.
-Η ενημέρωση σας από το ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ, γίνεται μόνο εφόσον εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε. Εάν έχετε κάνει παραγγελία χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, θα αποστείλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (email) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελιάς σας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων επειδή αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή ολοκλήρωση της παραγγελιάς σας. Τα email αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε σε όλη την διάρκεια της συναλλαγής. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά email, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

15. Εκπτωτικά Κουπόνια

Η ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ μπορεί να προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια για λόγους μάρκετινγκ και προώθησης. Το εκπτωτικό κουπόνι δεν γίνεται να συνδυαστεί με άλλα κουπόνια, προσφορές ή κουπόνια τρίτων προσώπων, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Σε κάθε παραγγελία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ένα εκπτωτικό κουπόνι εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Τα εκπτωτικά κουπόνια δεν ανταλλάσσονται με χρήματα και ισχύουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η αξία του κουπονιού περιλαμβάνει ΦΠΑ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για αγορές προϊόντων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ. Tα προϊόντα που θα διατίθενται με έκπτωση, καθώς και το ποσό έκπτωσης αυτών εναπόκεινται στην απόλυτη κρίση του ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ. H δε ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ δύναται να αλλάζει οποτεδήποτε καθ΄ όλη την διάρκεια ισχύος του κουπονιού τα προϊόντα, που θα διαθέτει με έκπτωση, καθώς και το ύψος της παρεχόμενης σε αυτά έκπτωσης. Επίσης, η ΑΡΤΙΣΤΙ ΡΟΜΑΝΙ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ της αλλαγής των παρεχόμενων με έκπτωση προϊόντων. Οποιαδήποτε απόπειρα εξαργύρωσης που δεν συμμορφώνεται με αυτούς τους όρους χρήσης καθιστά άκυρο το εκπτωτικό κουπόνι.

16. Cookies

Η artistiromanishoes.com μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του χρήστη και τη διευκόλυνση της λειτουργίας της ιστοσελίδας . Τα cookies είναι αρχεία που αποθηκεύονται στον υπολογιστή κάθε χρήστη για την αυτόματη αναγνώριση του σε μελλοντικές επισκέψεις στην ιστοσελίδα. Βοηθούν επίσης ωστε να η ιστοσελίδα να καταγράφει και να αναγνωρίζει τις προτιμήσεις του χρήστη για την βέλτιστη εμπειρία και αποστολή διαφημίσεων και προσφορών που μπορεί να ενδιαφέρουν τον χρήστη.
Επίσης ο ιστότοπος artistiromanishoes.com χρησιμοποιεί τεχνικές remarketing για την προβολή των διαφημίσεων του.
Τρίτοι προμηθευτές, περιλαμβανομένης και της Google, προβάλουν τις διαφημίσεις μας σε ιστοσελίδες και έχουν τη δυνατότητα χρήσης κάποιων cookies καθώς και cookies τρίτων προμηθευτών για την καλύτερη ενημέρωση, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων.
Τα cookies δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του χρήστη και χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες, για λόγους marketing καθώς και για στατιστικούς λόγους, έτσι ώστε να καθορίζονται οι περιοχές, στις οποίες οι υπηρεσίες του artistiromanishoes.com είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς.
Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τον υπολογιστή του, ώστε να μην αποθηκεύονται τα cookies, συνολικά ή ανά ιστοσελίδα. Σε τέτοια περίπτωση, ο χρήστης δεν θα έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές. Εναλλακτικά μεταβείτε στην ιστοσελίδα http://google.com/ads/preferences


Τι Είδατε

Δεν υπάρχουν πλέον προιόντα